Sharper peaks, better separations

TC-20 & TC-20 TAG

TC-20 & TC-20 TAG

Conditioner en dry-purge units voor meerdere sorbentbuizen

De TC-20 ™ en TC-20 TAG ™ zijn compacte, op zichzelf staande apparaten voor de gelijktijdige conditionering of droge spoeling van maximaal 20 adsorbentbuizen met thermische desorptie.

De TC-20 wordt gebruikt door thermische desorptie-GC-analisten die de productiviteit van hun laboratorium willen verbeteren door het vermijden van waardevolle instrumenttijd voor het conditioneren van sorptiepijpen.

De TC-20 TAG is een variant van de TC-20 voor diegenen die het RFID TubeTAG-buismarkeersysteem van Markes gebruiken met afzonderlijke absorptiekokers. Het is vooral handig voor mensen die werken volgens de Amerikaanse EPA 325-methode.
 

Productvoordelen

  • Maak uw analytische instrument vrij - stel meerdere sorbentbuizen offline.
  • Bespaar tijd door tegelijkertijd tot 20 sorbentbuizen te conditioneren - het gebruik van het analysesysteem kan 50 uur duren, maar door de TC-20 te gebruiken slechts 2½ uur.
  • Bespaar geld door sorbentbuizen te conditioneren met stikstof in plaats van met duur heliumgas.

Kenmerken

  • Maximaal 20 buizen (3½ inch × ¼ inch o.d.), gelijktijdig geconditioneerd.
  • Gebruikt stikstof in plaats van duur helium.
  • Elimineert het risico van contaminatie van het analytische instrument.
  • Gebruikt een koolstoffilter met hoge capaciteit om uitstromend buismateriaal te verzamelen en contaminatie van laboratoriumlucht te voorkomen.
  • De dry-purge-functie van TC-20 verwijdert overtollig water dat tijdens de bemonstering is opgesloten, waardoor het de analyse van het monster niet kan verstoren.
  • Elk buisaansluitpunt is ontworpen om te zorgen dat het draaggas door een aangesloten buis stroomt, zelfs als niet alle slang aansluitpunten worden gebruikt. Dit betekent dat het niet nodig is om ongebruikte buisposities af te sluiten.
  • Een versie van TC-20 is compatibel met Markes 'RFID-buisvolgsysteem, TubeTAG. Dit TC-20-instrument maakt conditionering / droogzuivering van maximaal 20 thermisch desorptiebuizen met enkel sorbensbed mogelijk zonder RFID-tags te hoeven verwijderen, wat betekent dat de opgeslagen buisinformatie gedurende de gehele levensduur bij de buis kan blijven. Het is vooral handig voor mensen die werken volgens de Amerikaanse EPA 325-methode.

Vul voor meer informatie het contactformulier in en dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit artikel wordt door aangeboden via Agilent Technologies.