Sharper peaks, better separations

Eclipse, Process GC Wasson

Eclipse, Process GC Wasson

De Eclipse maakt gebruik van de modernste laboratoriumcomponenten die gedurende de hele jarenlange ervaring van Wasson-ECE op het gebied van laboratorium- en procesanalyses zijn ontwikkeld. In staat om alles te behandelen, van eenvoudige tot complexe analyses, Eclipse kan twee MicroConvection-ovens gebruiken (Amerikaans octrooi 8,512,456) voor capillaire kolommen; twee isotherme ovens voor gepakte kolommen, kleppen of detectoren; een klep-inlaat-detector (VID) oven voor primaire chromatografische kleppen, inlaten en detectoren; verwarmde bruggen voor gecontroleerde monsteroverdracht; en voorbeeldpaneelopties voor complexe monsterafhandeling en multiplexen.

Eclipse-technologie:

  • Online MSD, TCD / FID en PDHID
  • Volledige elektronische drukprogrammering
  • Programmering van laboratoriumkwaliteit
  • Twee programmeerbare ovens van MicroConvection
  • Lokale touchscreen-interface
  • Het nieuwe chromatografiedatasysteem van Wasson-ECE
  • Geschikt voor gevaarlijke locaties
  • Modbus RTU, TCP en REST-automatisering
  • Voorbeeld systeem

MicroConvectie Oven

Twee onafhankelijke MicroConvection-ovens zorgen voor een precieze en herhaalbare regeling van capillaire kolomtemperaturen. Analyses die alleen met volle kolommen niet haalbaar waren, kunnen nu op een geautomatiseerde en herhaalbare manier worden uitgevoerd. Met minder dan 0,08% relatieve standaardafwijking (RSD) op tweeëntwintig minuten, stellen de MicroConvection-ovens van Wasson-ECE Eclipse in staat om de analytische prestaties van zowel traditionele proces- als laboratoriumgaschromatografen aan te vechten.

Detectoren
FID, TCD, PDHID

Dankzij flexibele detectorconfiguraties kan Eclipse zich schalen over een breed scala aan analyses. Van complexe analyses die lage detectielimieten vereisen en een hoge nauwkeurigheidsidentificatie tot eenvoudige budgetbewuste analyses. Eclipse kan een combinatie van twee vlamionisatiedetectoren (FID) of gepulseerde ontladingsheliumionisatiedetectoren (PDHID) omvatten en isothermische ovens kunnen thermische geleidbaarheidsdetectoren (TCD) bevatten.

Vormfactor
Muurbevestiging

Eclipse is voor het gemak aan de muur gemonteerd en heeft een 19-inch touchscreen-interface voor interactie met het apparaat. Instrumentstatus, data-analyse en configuratie zijn toegankelijk via het scherm aan de voorzijde of via beheer op afstand.

Makkelijk te onderhouden

Met een behuizing die geschikt is voor gevaarlijke locaties en gemonteerd op een draaibaar binnenchassis, zijn componenten met hoge precisie eenvoudig te onderhouden en beschermd tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.