Sharper peaks, better separations

Optimode

Optimode

De SRA-Optimode is het hart van uw bi-dimensionale chromatografiesysteem en regelt op efficiënte wijze al het thermische proces. De SRA-Optimode bestuurt de koude stikstofstroom en de heteluchtpuls op de meest efficiënte manier. De introductie van de NEW SRA Optimode V.2 biedt nieuwe mogelijkheden voor GCxGC:

  • Verbeterde nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de modulatietijd
  • Multi-modulatiebeheer: om de modulatietijd aan te passen tijdens de analyse
  • Meerstappenprogrammering van de koude stroming tijdens de GC-run
  • Intuïtieve programmeer-webinterface en nieuwe netwerk (ethernet) verbinding
  • Automatische gasbesparingfunctie: voor het verminderen van stikstofkoud debiet tussen GC-runs (minder gas- en vloeibaar stikstofverbruik)
  • Beschikbaar voor Zoex thermische modulators serie ZX1 en ZX2

De SRA Optimode V.2 maakt gebruik van het hoogste niveau van geïntegreerde elektronica voor precieze temporele controle. De eerste hot air-puls wordt gestart binnen 2 ms na de GC-start. De modulatieperiode is herhaalbaar met ongeveer 12,5 ns. De massastroomsnelheid wordt geregeld met 8 bits (0,39% gevoeligheid), de karakteristieke responstijd is minder dan 1 ms. De tijdvertraging is ook extreem klein (één tot 120.000 of 30 ms / uur). Naast deze hoge prestaties ondersteunt de SRA-Optimode multimodulatie: jetcontrol parameters voor hete lucht worden tijdens de analyse aangepast volgens een vooraf gedefinieerde tabel, aangepast aan de productanalyse.

De SRA Optimode-interface is volledig geïntegreerd: op het apparaat wordt een ingesloten server gehost. Dit levert de webpagina's op die nodig zijn om parameters te beheren. De toegang vereist alleen een netwerkverbinding en een webbrowser. De interface is intuïtief, georganiseerd in pagina's die allemaal zijn toegewijd aan een gebruiksmethode (eenvoudige modulatie, multimodulatie, onderhoud, enz.). Elke pagina is verdeeld in 3 delen:

  • Een mededelingenbord met de interface en de betreffende functie.
  • Een real-time weergave gedeelte van de menuparameters (aan of uit hete haarsproeistaat, massastroomopening, open of gesloten toestand van het startcontact, verstreken tijd sinds het begin van een cyclus, enz.)
  • Een parametergedeelte dat de systeemconfiguratie mogelijk maakt. Het is ook mogelijk om de SRA-Optimode te gebruiken wanneer er geen verbinding is: met de fabrieksinstellingen of na webconfiguratie.

 Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.