Sharper peaks, better separations

MFx Collector

MFx Collector

Geen verspilling of druppels, hoge doorvoer en ultra betrouwbaar: het nieuwe microfraction-verzamelsysteem van Trajan LEAP Automation biedt alles wat u nodig hebt om uw meest kritische verzamelingsexperimenten consequent uit te voeren.

De MFx Collector is speciaal ontworpen om het verzamelen van fracties te optimaliseren voor de scherpste pieken, de maximale betrouwbaarheid en het grootste gebruiksgemak. Met slimme softwarefuncties en automatisering is dit analytische fractieverzamelsysteem het meest reproduceerbare en zeer compatibele platform dat beschikbaar is.

Het klaarzetten voor het verzamelen van gegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest

Gebruikers krijgen een gespecialiseerd scherm voor eenvoudige creatie van methode en verzameling van verzamelingen.

Tabellarische en visuele methode creatie

De visuele selectie stelt gebruikers in staat om verzamelbereiken te definiëren met een point-and-click, precies richten zonder giswerk. Zo is het maken van een standaard tabelvoorbeeld vereenvoudigd.

Uniek dynamisch stroomreservoir

Dankzij het nauwkeurig ontworpen en duurzame dynamische stroomreservoir (DFR) kan de MFx Collector doorgaan met verzamelen van chromatografische stroom terwijl de automatisering tussen pieken beweegt, resulterend in nulverlies. Het ontwerp bereikt een turbulentievrij, volledig geoptimaliseerd stroompad voor verzameling zonder piekdispersie.

Ongestoord flowpath voor minimale piekdiffusie

Terwijl de stroming naar het buffergebied constant blijft gedurende zowel het vullen van putten als het bewegen van de robot, zal het buffergebied expanderen wanneer de DFR tussen putten beweegt. Dit trekt eventuele hangende druppels terug en vermijdt piekdiffusie door een continue stroming mogelijk te maken. Het buffergebied trekt samen om de afgifte bij de volgende put te hervatten.