Sharper peaks, better separations

Bedrijfsprofiel

Door middel van onze ruime kennis en ervaring, die wij de afgelopen jaren opgedaan hebben, voorzien wij laboratoria van chromatografische oplossingen op de volgende vakgebieden: environmental, petrochemical, chemical, food & flavour, life sciences en forensics.

Kennispartner

Sinds 2002 is JSB actief op de Benelux markt en in de afgelopen vijftien jaar heeft JSB zich gepositioneerd als volwaardig kennispartner in chromatografische- en massaspectrometrische oplossingen. Analytische instrumenten kunnen natuurlijk op diverse plaatsen worden aangeschaft, maar een gedegen advies afgestemd op de behoefte van uw laboratorium of procesomgeving ontbreekt meestal. Echter niet bij JSB, want bij ons kunt u terecht voor zowel GC(MS) als LC(MS) technieken toegespitst op uw toepassingsgebied. Wij beschikken over een volledig spectrum aan custom-made oplossingen. Wij zien het als onze taak om toegevoegde waarde te bieden op het instrumentele vlak. Deze standaard of custom-made oplossingen worden vaak inclusief applicatie geleverd. Van monstervoorbewerking tot volledige automatisering, JSB zorgt voor een turn-key oplossing van diverse systemen inclusief de bijbehorende applicatie.

Inspiration meets innovation
Uw vraagstuk is onze inspiratie en daaruit voortvloeiend komen er vaak innovatieve oplossingen naar voren. JSB stelt zich op als kennis partner in de chromatografie voor haar klanten. Kennis en innovatie staan beide zeer hoog in ons vaandel. JSB produceert de oplossing voor u in haar eigen werkplaats als er een oplossing niet commercieel voor handen is. Op deze wijze wil JSB altijd een voorsprong op de kennis behouden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt, doordat JSB investeert in de kennis en kunde van haar hoogopgeleide medewerkers. U kunt er daarom zeker van zijn dat u bij JSB de juiste kennispartner gevonden heeft. Ons kapitaal zit in onze medewerkers die u kunnen ondersteunen op het vlak van de instrumentele techniek, applicaties, service en onderhoud, automatisering en specifieke software oplossingen.

Custom-made systemen
Als regionaal de grootste Value Added Reseller van Agilent Technologies baseert JSB haar systemen dan ook op de GC(MS) en LC(MS) modules van Agilent Technologies. Samen met de grote variëteit aan monstervoorbewerking en detectieapparatuur van de diverse partners, onder andere AFP, CTC, CDS, EST, IonSense, Owlstone, Wasson en Zoex, biedt JSB een volledig scala aan analyzers en accessoires. Middels onze eigen research en development afdeling kunnen oplossingen samengevoegd, gemodificeerd of ontwikkeld worden.

Verbruiksartikelen
JSB is tevens dé partner voor verbruiksartikelen zoals kolommen en glaswerk inclusief applicatie support. Naast de volledige catalogus van Agilent Technologies biedt JSB ook andere merken zoals AFP, Hamilton, ILS, Restek, SGE, Tosoh en Valco Vici.

Kennismaken
Bent u op zoek naar een specifiek applicatie? Of wilt u advies over een technisch vraagstuk? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

klik hier voor onze brochure