Sharper peaks, better separations

Agilent 7000 triple quad MSD

Agilent 7000 triple quad MSD

De Agilent 7000D Triple Quadrupole GC / MS is het nieuwste model van de meest succesvolle GC / MS / MS in de geschiedenis. De juiste keuze voor de meeste toepassingen, de 7000D, is de vierde-generatieversie van de GC / TQ die wordt gebruikt door agentschappen over de hele wereld om veel nu-standaard GC / MS / MS-methoden te maken en te valideren.

De 7000D drievoudige quadrupool GC / MS bevat een reeks functies, zoals het MRM Optimizer-gereedschap en dynamische MRM-methoden om bestaande single quadrupole-methoden naar het GC / TQ-platform te verplaatsen en de best mogelijke prestaties in het proces te verkrijgen. Als u op zoek bent naar de meest betrouwbare, meest robuuste GC / TQ voor routinematige analyse, hebt u deze gevonden.

Eigenschappen:

 • Maximaliseer de mogelijkheden van uw laboratorium door acquisitiemethodes gemakkelijker dan ooit te maken en te bewerken met de NIEUWE dMRM-acquisitiemodus
 • Vergroot de capaciteit van uw lab met de NIEUWE Single Quad-methode Compatibiliteit - laad en voer GC / MSD-methoden uit, waardoor uw laboratoriumcapaciteit toeneemt om monsters te verwerken die sim- of scanaanwinst vereisen.
 • EI Extractor Ion Source met hoge gevoeligheid levert betrouwbare traceeranalyse, zelfs in complexe matrices met een IDL van minder dan 4 fg OFN.
 • MassHunter Software biedt volledige controle, van afstemmen tot het genereren van rapporten, terwijl u uw workflow stroomlijnt.
 • Verbeter de prestaties van de mass-specificatie door het verminderen van veel voorkomende verontreinigingen, neutrale ruis en afkoeltijd met verwarmde Gold Quadrupoles, Triple-Axe HED-EM-detector en snelle ontluchting.
 • Optimaliseer de uptime en gepland onderhoud met geïntegreerde GC / MS-systeemfuncties en vroegtijdige onderhoudsfeedback (EMF) die de GC / MS-bewerkingen op elkaar afstemmen en bewaken.
 • Agilent JetClean zelfreinigende ionenbron, u kunt de noodzaak voor handmatige bronreiniging aanzienlijk verminderen of zelfs elimineren
 • Verhoog de productiviteit met de ingebouwde intelligentie van de NEW 8890 GC voor diagnose en bewaking en vereenvoudigde toegang tot krachtige functies via het geïntegreerde touchscreen en de browserinterface
 • Geavanceerde GC-technologieën zoals Inert Flow Path, Capillary Flow Technology en de programmeerbare heliumconserveringsmodule helpen u bij het optimaliseren van uw GC / MS-systeem.
 • Overdrachtsmethoden overal- retentietijd Vergrendelingssoftware reproduceert retentietijden van de ene Agilent GC naar de andere om overal ter wereld methoden over te dragen.
 • Energiekosten verlagen met de slaap- / waakmodus: in de slaapstand kunt u uw energiekosten verlagen en de systeemplanner maakt de GC / MS wakker en maakt deze klaar voor de volgende werkdag.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.