Sharper peaks, better separations

6500 Series Accurate-Mass Quadrupole Time-of-Flight (Q-TOF) LC/MS

6500 Series Accurate-Mass Quadrupole Time-of-Flight (Q-TOF) LC/MS

Of u nu complexe sequenties moet identificeren, screenen, profileren of kwantificeren, Agilent Q-TOF is klaar. Wanneer simultane snelheid, gevoeligheid, nauwkeurigheid en dynamisch bereik samenkomen, krijgt u de meeste informatie van uw monsters. Het enorme onthulde detail wordt gebruikt door MassHunter-software om antwoorden te bieden die u kunt vertrouwen. Ontdek hoe een Agilent Q-TOF kan helpen bij het oplossen van metabolomics, farmaceutisch onderzoek, proteomics voor ontdekking, voedselveiligheid, forensische toxicologie en uitdagingen op het gebied van milieumetingen.

Eigenschappen:

  • 6530 Q-TOF LC / MS - Verkrijg de volledige kracht van nauwkeurige MS / MS detail met hoge resolutie in een instrument dat klaar is voor onderzoek of routinetoepassingen.
  • 6545 Q-TOF LC / MS - Prestaties op expertniveau in een instrument dat is ontworpen voor intensief dagelijks gebruik.
  • 6545XT AdvanceBio LC / Q-TOF - Ontworpen om de hoeksteen te zijn van meerdere biofarmaworkflows, met uitzonderlijk intacte eiwitprestaties.
  • 6550 iFunnel Q-TOF LC / MS - bereik gevoeligheid op femtogram-niveau - iFunnel verhoogt de overdracht van ionen om de laagste detectieniveaus van elk hogeresolutie LC / MS-instrument te bereiken.
  • 6560 Ion-mobiliteit Q-TOF LC / MS - Onthul meer details met ongeëvenaarde ion-mobiliteitsprestaties voor een extra dimensie van scheiding.
  • Verhoog dynamisch bereik - Dynamisch bereik in het spectrum van maximaal 5 orden van grootte om complexe monsters accuraat te profileren en te screenen met doelwitten op traceerniveau in aanwezigheid van meer overvloedige componenten.
  • Snelheden tot 50 spectra / seconde om optimaal te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in Agilent Infinity II UHPLC, 2D-LC, SFC en zelfs GC-APCI chromatografische interfaces.
  • Verbeter de gevoeligheid voor high-throughput-toepassingen - Agilent Jet Stream-technologie in combinatie met verbeterde ionoptica zorgen voor een 5x grotere gevoeligheid op de kolom en een toename van de tijd om de hoogste gevoeligheid te behouden voor toepassingen met hoge doorvoer.
  • Krachtige MassHunter Suite Software maakt gebruik van nauwkeurige MS en MS / MS en high-definition isotopische gegevens om profilering, karakterisering, identificatie en kwantificering van verbindingen in complexe mengsels te vergemakkelijken.
  • Nieuwe All Ions MS / MS-techniek voor gerichte en niet-doelgerichte screening op TOF en Q-TOF LC / MS

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.