Sharper peaks, better separations

Agilent 8890 GC

Agilent 8890 GC

Het 8890 GC-systeem beschikt over ingebouwde intelligentie die externe connectiviteit mogelijk maakt, zodat u uw systeem thuis, op kantoor of op afstand kunt volgen. Autonome en door de gebruiker geïnitieerde systeemcontroles houden toezicht op de systeemstatus, waarschuwen u voor mogelijke problemen en bieden hulpmiddelen waarmee u deze snel kunt oplossen om de uptime te maximaliseren. Begeleidend onderhoud, biedt gebruikers stapsgewijze instructies voor algemene onderhoudsprocedures. Elektronische pneumatische besturing van de zesde generatie (EPC) maakt autonome diagnostische tests mogelijk, zoals een lekcontrole en een architectuur ter bescherming tegen gasverontreinigende stoffen zoals deeltjes, water en olie, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur van het systeem wordt verbeterd.

Eigenschappen:

  • De browserinterface biedt externe connectiviteit waarmee u uw GC-systeem kunt controleren, systeemlogboeken kunt controleren en diagnostische tests kunt uitvoeren, zowel van binnen als van buiten, in het laboratorium.
  • De touchscreen geeft een visueel rapport van de systeemconfiguratie waarmee u methoden en reeksen kunt bijwerken, onderhoudsroutines kunt uitvoeren en de status van het instrument kunt controleren.
  • Ingebouwde intelligentie bewaakt autonoom het functioneren van het systeem, waarschuwt de gebruiker voor mogelijke problemen voordat deze de prestaties beïnvloeden en biedt handige stap-voor-staphandleidingen om problemen op te lossen.
  • Unieke, op de 6 kanaals microchannel gebaseerde EPC-architectuur biedt een aanzienlijke verbetering in betrouwbaarheid en levensduur tegen gasverontreinigende stoffen zoals deeltjes, water en oliën, waardoor de levensduur van de verbruiksgoederen van het instrument wordt verlengd.
  • Capillaire stromingstechnologie (CFT) biedt unieke gasstroomverbindingen voor multidimensionale gaschromatografie (GC x GC / Deans Switch), uitgebreide tweedimensionale gaschromatografie (GC x GC) met stromingsmodulatie en terugspoelen aan het begin, midden of einde van een analytische kolom die in de oven kan worden gemonteerd en een zeer lage thermische massa.
  • TCD met één gloeidraad waarvoor geen afzonderlijk referentiegas nodig is, of een handmatige potentiometer-aanpassing, maar toch een stabiele basislijn biedt met een minimale hoeveelheid signaalafwijking die vaak wordt waargenomen bij klepschakeling.
  • Autoranging FID biedt de mogelijkheid om percentages te detecteren en te kwantificeren tot delen per miljard (ppb) in één enkele injectie.
  • Zwavel- of stikstof-chemiluminescentiedetector biedt lage ppb-detectie, equimolaire respons en kwantificering voor zwavel- of stikstofverontreinigingen zonder blussen uit matrix.
  • Kostenbesparende geavanceerde elektronische pneumatische regelaars zoals Helium Conservation Module, Hydrogen Sensors en Alternate Carrier Gas Solutions verminderen op drastische wijze de hoeveelheid helium die wordt gebruikt en biedt zowel flexibiliteit als een hoger niveau van veiligheid in uw laboratorium.

Vul voor meer informatie het contactformulier in en dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.