Sharper peaks, better separations

6200 Series Accurate-Mass Time-of-Flight (TOF) LC/MS

6200 Series Accurate-Mass Time-of-Flight (TOF) LC/MS

Het Agilent 6230B TOF LC / MS-systeem biedt nauwkeurige massaanalyses voor een verscheidenheid aan analytische toepassingen, waaronder profilering, identificatie, karakterisering en kwantificering van zowel kleine als grote moleculen. Samen met geavanceerde, nauwkeurige software voor massaverwerking, ondersteunt de 6230B toepassingen, waaronder de ontwikkeling van geneesmiddelen, toxicologie en de analyse van recombinante eiwitten.

Het TOF LC / MS-systeem ondersteunt ook MS / MS-toepassingen door fragmenten te gebruiken die zijn gevormd in het desolvatatiegebied van de ionenbron. Met Agilent's All Ions MS / MS-software maakt het TOF-systeem verbindingidentificatie mogelijk door fragmentatiepatronen met een Agilent MS / MS-bibliotheek te matchen. Typische All Ions-toepassingen omvatten toxicologische analyse met een Agilent Personal Compound Library van 2500 verbindingen en veterinaire geneesmiddelenanalyse met behulp van een bibliotheek met meer dan 600 verbindingen.

Eigenschappen:

  • Verminder fout-positieven met een nauwkeurigheid van meer dan 1 ppm massa
  • Verwerven van gegevens met 30 spectra per seconde om een uitstekende gegevenskwaliteit te garanderen voor snelle UHPLC-pieken in workflows met hoge doorvoer
  • Zoek met vertrouwen naar kleine moleculen op basis van nauwkeurige massa- en isotoop-abundantie en chemische samenstelling met behulp van Find by Formula in MassHunter-software.
  • Gescheiden doelwitverbindingen van interferenties met een massaresolutie van meer dan 22.000
  • Vind onzuiverheden bij extreem lage concentraties - de Agilent Jet Stream-technologie biedt een lage picogramgevoeligheid op de kolom
  • Identificeer doelelementen op het traceerniveau - in aanwezigheid van een meer overvloedige matrixverbinding - met maximaal 5 orders van in het spectrum dynamisch bereik
  • Intuïtieve "walk-up" -software maakt van de 6230B een ideaal analysetool voor medicinale en synthetische chemici en biologen.
  • Nieuwe All Ions MS / MS-techniek voor gerichte en niet-doelgerichte screening op TOF en Q-TOF LC / MS

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.