Sharper peaks, better separations

Variable Pressure Sample System

Variable Pressure Sample System

Het Variable Pressure Sample System (VPS) biedt u twee manieren om de nauwkeurigheid en nauwkeurigheid van uw gaschromatografieresultaten te garanderen. De eerste methode is drukcorrectie, die wordt gebruikt om uniforme druk te creëren tussen alle geïnjecteerde monsters en kalibratiemengsels. De tweede methode is multipoint-kalibratie, die u kunt gebruiken om de drukbereiken te testen die nauwkeurige resultaten van uw kalibratiemengsel opleveren.

Drukcorrectie
Het VPS-drukcorrectiesysteem is een meerstaps proces dat ervoor zorgt dat monsters en kalibratiemengsels bij gelijkmatige druk uniform worden geïnjecteerd. Ten eerste, wanneer het kalibratiemengsel door de GC wordt gevoerd, meet en slaat de VPS de druk van het kalibratiemengsel op het tijdstip van injectie op. Vervolgens, terwijl elk monster wordt geïnjecteerd, past de VPS de druk van het monster aan om overeen te komen met de druk van het kalibratiemengsel. De injectiedruk van het monster wordt gerapporteerd aan Agilent Technologies ChemStation-software, zodat berekeningen en kwaliteitscontroles kunnen worden uitgevoerd.

VPS Linearity Chart

Multipunt kalibratie

Met behulp van de VPS kunt u kalibratiemonsters uitvoeren met verschillende drukken uit één enkele standaard. Dit verlaagt de algemene laboratoriumkosten en zorgt tegelijkertijd voor een grotere nauwkeurigheid van de resultaten. Met de meerpuntskalibratiefunctie kunt u de lineariteit van het signaal bij verschillende drukken testen. Met deze functie kunt u eenvoudig het bereik van de druk bepalen waar u nauwkeurige en zinvolle resultaten van uw kalibratiestandaard zult ontvangen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.