Sharper peaks, better separations

Agilent 5977B Series GC/MSD

Agilent 5977B Series GC/MSD

De Agilent 5977B GC / MSD is de nieuwste in de reeks meest vertrouwde Single Quadrupole GC / MS-systemen. Gemaakt voor laboratoria die zich richten op toepassingen zoals milieu-, chemische, petrochemische, voedsel-, forensische, farmaceutische en materiaal testen.

Voortbouwend op een lange staat van dienst van innovatie, maximaliseren de HI-bron (High Efficiency Source) en InertPlus Extractor EI het aantal ionen dat wordt gemaakt en overgedragen uit het bronlichaam en in de quadrupoolanalysator. Dit nieuwe Mass Selective Detector (MSD) ontwerp maakt de 5977B de populairste GC / SQ voor routine, robuust en betrouwbaar gebruik.

Eigenschappen:

  • Verbeter de gevoeligheid (10x groter) met detectielimieten zo laag als 1,5 fg IDL - prestaties die de triple-quadrupole detectielimieten van gisteren met zich meebrengen in het hedendaagse vierpoollaboratorium.
  • Verminder de tijd besteed aan voorbereiding en onderhoud van het monster, terwijl u aan uw huidige gevoeligheidseisen voldoet, met slechts 1/10 van het originele monstervolume.
  • Minimaliseer operationele en verzendkosten door 10x minder materiaal op te slaan, voor te bereiden en weg te gooien.
  • Profiteer van milieuvriendelijke functies, zoals de slaap- / waakmodus en bespaar elektriciteit en andere bronnen zoals draaggas.
  • Sterk verminderen of zelfs elimineren van de noodzaak voor handmatige bronreiniging met de JetClean zelfreinigende ionenbron.
  • Verhoog de productiviteit met de ingebouwde intelligentie van de NEW 8890 GC voor diagnose, bewaking en vereenvoudigde toegang tot krachtige functies via het geïntegreerde touchscreen en de browserinterface.
  • Met onze Inert Flow Path-oplossingen behoudt u de integriteit van het monster en vermindert u tegelijkertijd het verlies en de afbraak van de analysen - van de invoering van het dragergas tot de detector.
  • Vereenvoudig de methode-ontwikkeling, van instrumentinstellingen tot data-analyse en rapportage met MassHunter Software
  • De IDP-3 Dry Scroll Pump is een betaalbare, krachtige olievrije pompoptie voor vrijwel geruisloze werking

Vul voor meer informatie het contactformulier in en dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.