Sharper peaks, better separations

Air monitoring: Mobile Tracer Detection System

Air monitoring: Mobile Tracer Detection System

Tracer-taggingtechnologie is een steeds populairdere methode geworden voor het lokaliseren van lekken en het traceren van stroompaden in hoogspanningskabels, containers voor gevaarlijk afval, aardgaspijpleidingen tussen de staten en oliebronnen.

Wasson-ECE biedt de industriestandaard in kant-en-klare mobiele tracer-detectiesystemen. De systemen zijn volledig geconfigureerd met besturings- en gegevensanalysesoftware die is gekoppeld aan GPS-mappingsoftware. Met de kaartsoftware kan de gebruiker een visuele registratie van de bemonsteringslocatie en de lekstatus zien.

Mapping-software maakt visuele bevestiging van de leklocatie mogelijk.

Het systeem is tracer-specifiek en configureerbaar voor de meeste geperfluoreerde tracerverbindingen die beschikbaar zijn, waaronder PDCB, PMCH en PDMCH. Met Femtoliter per liter (fL / L) gevoeligheid kalibreert de Tracer Analyzer automatisch op de achtergrondomgevingstemperatuur van de tracer, waardoor systeemalarmen kunnen worden ingesteld ten opzichte van het achtergrondsignaal.

Snellere detectie betekent minder financiële en milieu-impact.

Voor met vloeistof gevulde hoogspanningskabels stelt het Mobile Tracer Detection System de gebruiker in staat om een ​​leklocatie snel te lokaliseren, soms binnen enkele uren, zonder de kabel te hoeven spanningsloos maken. Dit verbetert de efficiëntie ten opzichte van conventionele vries- en druktechnieken, wat zich vertaalt in kostenbesparingen en een kleinere impact op het milieu.

Analysis of PDMCH by GC/FID with Wasson-ECE proprietary trapping technology.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.