Sharper peaks, better separations

Lease & Finance

Lease & Finance

JSB is al jaren een partner van Agilent Technologies. Als Value Added Reseller bieden wij veelal op basis van Agilent Technologies systemen, custom-made oplossingen aan voor uw applicaties. Als betrouwbare partner bieden wij niet alleen toegevoegde waarde op instrumenteel vlak, maar functioneren wij ook als verhuur en lease partner voor Agilent. Klanten worden zo voorzien van de juiste apparatuur op het juiste moment in combinatie met de juiste financiële oplossing.

JSB biedt drie verschillende financiële diensten aan. Deze zijn ook met elkaar te combineren.

  • Korte termijn verhuur
  • Huurkoop
  • Operational lease

Bij het samenstellen van de financiële oplossing wordt er geheel rekening gehouden met uw behoeften op gebied van tijdsduur en financiële regeling.

Korte termijn verhuur

Bent u voor een beperkte periode en op korte termijn op zoek naar een systeem? Dan is huren een optie voor u. Door het huren van een systeem wordt continuïteit in de laboratorium werkzaamheden gegarandeerd en het productiviteitsniveau behouden. Een product specialist gaat met u in gesprek en zal samen met u het juiste systeem samenstellen. Hierna zal het systeem worden getest en worden geïnstalleerd door een van onze service engineers.

Huurkoop

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw systeem, maar een krap budget heeft, is onze huurkoop service een goede optie. Gedurende de huurkoop lost u maandelijks een bedrag af. De huurkoop wordt vastgesteld in samenspraak met JSB. Wanneer deze termijn is afgelopen is het systeem officieel van u.

Operational lease

Met ons operational lease programma bieden wij een up-to-date en vaak gebruikte financiële oplossing aan in de analytische industrie. Door gebruik te maken van dit programma voorkomt u dat u een grote investering moet doen en dat het apparaat wordt toegevoegd aan de balans. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het operational lease programma zal u maandelijks een vast bedrag gaan betalen. JSB blijft de eigenaar van het systeem en zal daarom een aanvullend full service pakket aanbieden.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de voorwaarden van onze financiële diensten? Neem dan contact met ons op.