Sharper peaks, better separations

1290 Infinity II UHPLC

1290 Infinity II UHPLC

Het Agilent 1290 Infinity II LC-systeem belichaamt de volgende generatie UHPLC-met de uitzonderlijke betrouwbaarheid en robuustheid die u van Agilent verwacht, plus baanbrekende technologieën om de efficiëntie van uw bedrijf te maximaliseren. De 1290 Infinity II LC biedt ongeëvenaarde scheidings- en detectieprestaties voor ultiem vertrouwen in uw resultaten. De hoogste monstercapaciteit en de snelste injectiecycli helpen u de hoogste doorvoer voor elke toepassing te bereiken. Naadloze integratie in uw huidige laboratoriuminfrastructuur en een soepele methode voor de overdracht van oudere apparatuur vergemakkelijken een niet-storende overgang naar de hoogste productiviteit en laagste totale eigendomskosten (TCO).

Eigenschappen:

 • Meer chromatografische resolutie - speciaal ontworpen componenten in het monsterstroompad bereiken de laagste systeemdispersie.
 • Hogere piekcapaciteit voor uitdagende scheidingen - schakel eenvoudig tussen UHPLC met enkele afmeting en de ultieme chromatografische kracht van 2D-LC.
 • Lagere overdracht voor compromisloze datakwaliteit - multiwash-mogelijkheden van de 1290 Infinity II Multisampler verminderen de carry-over tot minder dan 10 ppm, zelfs voor uitdagende verbindingen zoals chloorhexidine.
 • Unieke detectiemogelijkheden - combineer de laagste detectielimieten met een ultrabreed dynamisch bereik met behulp van de nieuwe 1290 Infinity II HDR-DAD of 1290 Infinity II ELSD.
 • Snellere injectiecycli met dubbele naaldinjectie - voor een hogere monsterdoorvoer.
 • Hogere monstercapaciteit per werkruimte - tot 6144 monsters binnen de voetafdruk van een standaard Agilent-stapel.
 • Aanzienlijk betere bruikbaarheid - UHPLC-vloeistofverbindingen zonder dode volumes zijn eenvoudig te realiseren met de revolutionaire InfinityLab Quick Connect-fittingen.
 • Flexibiliteit voor alle toepassingen - door een groot vermogen, temperatuur en automatisch schaalbaar injectiebereik en opties voor verloop.
 • Naadloze overdracht van methoden tussen LC's, ongeacht het merk - mogelijk gemaakt door Intelligent System Emulation Technology (ISET), waardoor de retentietijd en piekresolutie ongewijzigd blijven.
 • Naadloze integratie in uw chromatografiedatasysteem - Agilent InfinityLab LC-instrumentatie verloopt soepeler wanneer deze wordt beheerd via chromatografiedatasystemen van derden, zoals Waters Empower of de Chromeleon van Thermo Scientific, met behulp van het Agilent Instrument Control Framework (ICF)
 • Lagere totale eigendomskosten - maak een keuze uit verschillende tools om de laagste kosten per monster te bereiken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.