Sharper peaks, better separations

Agilent Micro GC

Agilent Micro GC

De Agilent 490 Micro GC is een robuuste, compacte gaschromatograaf van laboratoriumkwaliteit die informatie levert waar u maar wilt. Het modulaire ontwerp en op MEMS-technologie gebaseerde componenten zorgt voor flexibiliteit, gebruiksgemak en ongekende snelheid bij gasanalyse. Kies uit een volledig assortiment beschikbare accessoires, waaronder een zelfbesturende veldbehuizing, voorbeeld prep / filterapparaten en rapportagetools. De 490 micro GC is ook perfect voor analyses van natuurlijk en bio gassen. 

Eigenschappen:

  • Krijg betrouwbare resultaten met ongekende snelheid. Voer analyses uit in seconden in plaats van minuten met korte OK-capillaire WCOT-, PLOT- of microverpakte kolommen met smalle boring.
  • Verminder de run-to-run-tijden door micro-elektronische gasregeling met tijd-programmeerbare backflush. Monsters met zware componenten worden teruggespoeld naar snelheidsanalyse en verlagen het potentiële risico voor uw analytische kolom.
  • Ships volledig geconfigureerd en klaar voor gebruik.
  • Krachtige en toch gemakkelijk te gebruiken Agilent OpenLab-chromatografiedatasystemen biedt uitgebreide systeembesturing, gegevensacquisitie en het genereren van rapporten.
  • Een volledig assortiment accessoires beschikbaar voor het verwerken van monsters (bemonsteringsfilters, stroomkeuzekleppen, drukregelaars, een microvergasser, rotameters) en rapportage- / communicatiehulpmiddelen.

Vul voor meer informatie het contactformulier in en dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.