Sharper peaks, better separations

Agilent 8860 GC

Agilent 8860 GC

De 8860GC beschikt over ingebouwde intelligentie die externe connectiviteit biedt waarmee u uw GC-systeem kunt controleren, systeemlogboeken kunt controleren en wijzigingen in de methode kunt aanbrengen buiten het laboratorium. De intuïtieve touchscreeninterface biedt u real-time informatie over de instrumentstatus. Kosteneffectieve opties zoals DA Express en elektronische pneumatische regulatie (EPR) maken de 8860 een aantrekkelijke optie voor elk laboratorium. Gebaseerd op de basisplatformontwerpen van de industriestandaard 7890 GC, tilt de 8860 routine-GC-analyse op naar nieuwe niveaus van prestaties, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.

Eigenschappen:

 • Geavanceerde Instrument Intelligence-functionaliteit voor diagnostiek en onderhoud kan labmanagers helpen ongeplande downtime beter te vermijden en kostbare operationele verrassingen tot een minimum te beperken.
 • Touchscreen geeft toegang tot GC-setpoint en statusinformatie, configuratie en signaalplot om te bevestigen dat de analyses verlopen zoals bedoeld.
 • Gebruikersinterface van de browser biedt gemakkelijke toegang tot uitgebreide GC-informatie vanaf uw pc of tablet. Bewerk methoden en reeksen en toegang tot geavanceerde intelligentiefuncties. Bekijk de status van het instrument en voer diagnoses uit overal binnen het bereik van uw labnetwerk, zelfs vanuit huis.
 • Blank run-evaluatie identificeert en informeert de gebruiker over problemen zoals baseline-excursies, onverwachte pieken en verhoogde basislijnen. Detectorevaluatie kan automatisch detectoruitcheckmonsters evalueren, met samenvattende rapporten in de diagnostische sectie.
 • Unieke, op de 6 kanaals microchannel gebaseerde EPC-architectuur biedt een aanzienlijke verbetering in betrouwbaarheid en levensduur tegen gasverontreinigingen zoals deeltjes, water en oliën ten opzichte van Agilent GC-ontwerpen van de vorige generatie, evenals van andere GC-leveranciers.
 • Volledige 8860 elektronische pneumatische besturing (EPC) - beschikbaar op alle inlaten en detectoren - zorgt voor een betere herhaalbaarheid van retentietijden en piekoppervlakken, meer consistente resultaten en minder nabewerking.
 • De optie Electronic Pneumatics Regulation (EPR) biedt een eenvoudige handmatige bediening met een uiterst nauwkeurige digitale weergave van druk / flow. Werkelijke druk- en stroomgegevens kunnen worden vastgelegd met Agilent OpenLab CDS-software. EPR biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van handmatige pneumatische systemen.
 • 8860 EPC en EPR hebben omgevingstemperatuur en drukcompensatie voor stabielere retentietijden en basislijnen van detectoren.
 • Kostenbesparende geavanceerde elektronische pneumatische regelaars zoals Helium Conservation Module en Waterstofsensor kunnen de hoeveelheid gebruikt helium verminderen en bieden zowel flexibiliteit als hogere veiligheidsniveaus in uw laboratorium.
 • Retentietijdvergrendeling (RTL), beschikbaar bij de meeste Agilent OpenLab CDS-software, biedt de mogelijkheid om chromatografische retentietijden in elk GC-systeem nauwkeurig aan te passen aan die in een ander Agilent GC-systeem met dezelfde methode en kolom.
 • Optionele DA Express-gegevensanalyse voor 8860 GC is met name geschikt voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een aanzienlijke gegevensverwerking of compatibele softwarefunctionaliteit. Door het vereenvoudigen van de data-analyse, maakt deze innovatieve software het eenvoudig om integratie, rapportage en kalibratie uit te voeren.
 • Autoranging FID biedt een breed dynamisch responsbereik verbetert de nauwkeurigheid en minimaliseert de voorbereidingseisen voor monsters die zeer hoge of zeer lage concentraties van verbindingen bevatten.
 • Eén gloeidraad TCD vereist geen afzonderlijk referentiegas of handmatige potentiometer-aanpassing en biedt een stabiele basislijn zonder drift.

Vul voor meer informatie het contactformulier in en dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.