Sharper peaks, better separations

Chromatografie oplossingen

Chromatografie oplossingen

JSB is de leverancier van chromatografie oplossingen en verbruiksmaterialen voor GC, GC-MS, LC, LCMS- en GCxGC gebaseerde systemen. Daarnaast behoren Gas analysers, Gas generatoren, Software en Lab Automation behoren tot ons expertisegebied. 

JSB is een Premium Solution partner van Agilent Technologies in de Benelux. Gebasseerd op de systemen van Agilent Technologies ontwikkelen wij totaaloplossingen en hebben een oplossing voor alle facetten daartussen.

Doordat wij samenwerken met diverse internationale partners zijn wij flexibel en kunnen op maat gecreëerde systeemconfiguraties aanbieden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gecompliceerde koppelingen van GC en/of LC systemen met meerdere detectoren, verschillende soorten injectietechnieken, online proces systemen, koppelingen met het netwerk en tal van andere mogelijkheden. 

Aan de linkerkant vindt u een overzicht van de systemen die wij kunnen aanbieden. Staat hetgeen waar u naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten en zij helpen u verder aan een oplossing.