Sharper peaks, better separations

Dynamic Blender

Dynamic Blender

De Dynamic Blender biedt betrouwbare point-of-use kalibratiemengsels

De Dynamic Blender is een draagbare mengmachine die een monster of een gecertificeerde standaard verdunt met een matrixgas naar keuze. Een inert stroompad en een verwarmde brug elimineren adsorptie- en condensatieproblemen bij het mengen van gasstandaarden die zwavel, stikstof en andere reactieve verbindingen omvatten. De monsters worden rechtstreeks aan een gaschromatograaf toegevoerd, waardoor het niet meer nodig is om meerdere gasflessen op te slaan.

De Dynamic Blender bevat een digitale stroomregelaar waarmee de stroom verdunningsgas digitaal kan worden geregeld.

Gaschromatografische analyse vereist vaak dat monsters of standaarden worden verdund tot lage niveaus. Sommige analyten zijn vrij duur of moeilijk te kopen bij lage niveaus vanwege reactiviteit, adsorptie of groot molecuulgewicht. Eén gecertificeerde standaard met concentraties aan de bovengrens van de gewenste kalibratiecurve kan worden verdund tot het lagere niveau (tot 4 ordes van grootte lager) om een ​​volledige kalibratiecurve te creëren op basis van slechts één standaard. Het is niet nodig om verschillende concentraties van hetzelfde mengsel te kopen en het is niet nodig om in die laboratoria opslag in het laboratorium te vinden. De Dynamic Blender biedt een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor kalibratiebehoeften in de gasfase.

De Wasson-ECE Dynamic Blender biedt betrouwbare point-of-use kalibratiemengsels.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.