Sharper peaks, better separations

Vaporizer

Vaporizer

De Wasson-ECE Vaporizer maakt gebruik van een innovatieve, gepatenteerde techniek om vloeibare monsters voor injectie te verdampen in uw bestaande gaschromatografiesysteem. Dit handige laboratoriumsysteem biedt u flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het schakelen tussen gas- en vloeistofmonsters.

Voordelen van Vaporizer
De Vaporizer is niet alleen handiger dan een typische vloeistofmonsterklep, hij geeft ook meer acccurate resultaten. Met de Vaporizer kunt u vloeistof- of gasfase-monsters injecteren met een enkele klep. Alle vloeistofmonsters worden verdampt en lopen onder een constante druk, waardoor veranderingen in de monsterdichtheid worden voorkomen die fouten in vloeibare fase monsters veroorzaken. Dit zorgt voor scherpe, gemakkelijk te lezen pieken.

De verdampingstechniek van Wasson-ECE resulteert in een nauwkeurig gasmonster. Bij andere verdampers worden slangen gebruikt die te groot zijn waardoor monsters worden gefractioneerd als ze worden verdampt. Fractionering kan leiden tot onvolledige monsteranalyses en andere fouten. De verdamper regelt het injectievolume zodat alle elementen in het vloeistofmonster worden verdampt en tegelijkertijd naar de GC worden verzonden, waardoor u een volledige en nauwkeurige analyse van uw monster krijgt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en een van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.