Sharper peaks, better separations

Lab Automatisering

JSB is gespecialiseerd in de automatisering van milieu, klinische, analytische, Life science en R&D laboratoria. Omdat automatisering nooit een standaardoplossing is, gaan wij uit van een gezamenlijk project waar JSB weliswaar de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het eindresultaat draagt, maar niet de oplossing oplegt.

Aspecten van een dergelijk project

  • Ontwikkeling van het concept en rand voorwaarden;
  • Selectie van instrumenten en manier van implementeren;
  • Bepalen van de benodigde software integratie;
  • Project approval en acceptatie criteria;
  • Implementatie, testen, training, validatie en opvolging.

Voor Lab Automatisering heeft JSB haar eigen ontwikkelafdeling

Gedurende het gehele project zal een van onze project managers nauw betrokken zijn bij elk vervolgstap tot het uiteindelijke resultaat, naar uw tevredenheid, is afgeleverd.
Lab automatisering kan gaan over een instrument, een applicatie of over een totaal oplossing van meerdere instrumenten. Wij maken gebruik van onze eigen ontwikkelafdeling, maar wij hebben ook gecertificeerde partners die in een project kunnen participeren.

Het gebruik van een RFID in een automatiseringsproject

Bij het automatiseren zit ook de identificatie functionaliteit van het monster. Dit kan zowel met een barcode lezer, als met de nieuwe en betrouwbare RFID techniek. De lezers zijn op verschillende manieren te monteren en in te bouwen in het protocol. De chips zijn in grootte, vorm en bevestigingsmethode volledig af te stemmen op situatie specifieke wensen. Prioriteiten samples en cherry picking uit grote monster hoeveelheden behoort hier bijvoorbeeld ook toe.