Sharper peaks, better separations

Training

Op dinsdag 26 en woensdag 27 juni 2018 organiseert JSB weer een onderhouds- en troubleshooting training op de Agilent 7890 GC en de 5977 / 5975 MSD in Lelystad.

De training bestaat uit een theoriegedeelte waar onder andere de werking, het onderhoud en autotune aan bod komen. Daarnaast bestaat het voor het grootste deel ook uit een praktijkgedeelte waar het uitvoeren van onderhoud en het opzoeken van de oorzaak van storingen een onderdeel van is.

Om een training te geven met persoonlijk aandacht, is de maximale groepsgrootte 8 personen. Wees er dus snel bij en meldt u zich aan voor 11 juni. (vol = vol)

Tijdens de eerste avond van de training biedt JSB u een trainingsdiner aan in Lelystad. Voor deelnemers die willen overnachten in Lelystad kan JSB een hotelkamer reserveren in het in Lelystad gelegen Apollo hotel.

De kosten voor deze training bedragen €1050,=, excl. BTW. In deze prijs zijn lunches, koffie, thee en frisdrank tijdens de training inbegrepen, evenals het trainingsdiner op de eerste avond. De hotelkosten dienen bij het uitchecken zelf te worden voldaan.

JSB kan zorgdragen voor transport van en naar het station en of hotel indien gewenst.

 

Ik meld me aan voor de onderhouds- en troubleshooting training op 26 en 27 juni 2018