Sharper peaks, better separations

Peak Gasgeneratoren

Peak Gasgeneratoren

Wilt u uw kosten reduceren op het gebruik van gassen in het laboratorium? Neem dan contact op met een van de specialisten van JSB. Zij kunnen uw wensen vertalen naar de juiste generator voor uw behoefte en u een voorstel doen met deze tijdelijk interessante korting. Stuur uw wens naar info@go-jsb.com en wij nemen direct contact met u op.

Peak Scientific is toonaangevend en zeer innovatief m.b.t het vertalen van de behoeften uit de markt naar een innovatief gasgenerator ontwerp. Tevens produceert Peak al weer meer dan 20 jaar hoogwaardige gasgeneratoren voor de analytische laboratoria. Inmiddels is PEAK dan ook marktleider op het vlak van stikstof-, waterstof-, en zero air generatoren. Daarnaast blinken zij uit met hun uitstekende service en support die nu in de Benelux ondersteund wordt door JSB.

De hoofd focus van het product assortiment van PEAK gasgeneratoren is gericht op het ondersteunen van HPLC MS en GC MS toepassingen.

Samen met Peak Scientific streven wij, JSB, ernaar om onze klanten hoogwaardige en betrouwbare ondersteuning te bieden, ook op het vlak van gasgeneratoren naast de welbekende ondersteuning op het analytische vlak. Daarmee word het pakket aan producten van JSB duidelijk uitgebreid om nog meer een totaal oplossing aan haar klanten te kunnen bieden. Natuurlijk kunt u als klant ook rekenen op de service en support die wellicht nodig is tijdens de gehele levensduur van de generator. JSB biedt ook service en onderhoudscontracten aan voor de gasgeneratoren, zodat u altijd op een optimale performance van de generator kunt rekenen.

De volgende gebieden worden ondersteund door PEAK:

-          LCMS
-          GC en GCMS
-          ELSD & CAD
-          TOC
-          Purge Gas

Vul voor meer informatie het contactformulier in en dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.