Sharper peaks, better separation

gc-msd training

Deze training is inmiddels vol. Bent u benieuwd naar de eerste volgende training neem dan contact op via het contactformulier.

Op woensdag 14 en donderdag 15 februari 2018 organiseert JSB weer een onderhouds- en troubleshooting training op de Agilent 7890 GC en de 5977 / 5975 MSD.

 De training bestaat uit een theoriegedeelte waar onder andere de werking, het onderhoud en autotune aan bod komen. Daarnaast bestaat het voor het grootste deel ook uit een praktijkgedeelte waar het uitvoeren van onderhoud en het opzoeken van de oorzaak van storingen een onderdeel van is.

gc-msd

Om een training te geven met persoonlijke aandacht, is de maximale groepsgrootte 8 personen. Wees er dus snel bij (vol=vol) en meldt u zich aan voor 1 februari.

Tijdens de eerste avond van de training biedt JSB u een trainingsdiner aan in Lelystad. Voor deelnemers die willen overnachten in Lelystad kan JSB een hotelkamer reserveren in het in Lelystad gelegen Apollo hotel.

De kosten voor deze training bedragen €1050,=, excl. BTW. In deze prijs zijn lunches, koffie, thee en frisdrank tijdens de training inbegrepen, evenals het trainingsdiner op de eerste avond. De hotelkosten dienen bij het uitchecken zelf te worden voldaan.

JSB kan zorgdragen voor transport van en naar het station en reservering van het hotel. Geef onder 'bericht' aan of u hier gebruik van wenst te maken.