Sharper peaks, better separations

Sponsoring

JSB en de schermsport:
We make a sport of everything!

JSB heeft besloten om een jonge Nederlandse sporter te gaan ondersteunen, namelijk schermer Tom Bontes (19).
Tom Bontes heeft de ambitie om in 2016 deel te nemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Naast passie, kennis en kunde is daar veel inzet voor nodig. Wij helpen Tom Bontes daarbij graag om zijn doelstellingen te kunnen behalen door zijn materiaal te sponsoren.

JSB en sponsoring

JSB vindt het verantwoord maatschappelijk ondernemen erg belangrijk. Wij willen dit graag ook uitdragen d.m.v. sponsoring. Daarnaast past het ook binnen de bedrijfscultuur van JSB. Ons team is dagelijks bezig met inzet, passie, kennis en kunde m.b.t. de werkzaamheden binnen de chromatografische markt. Op deze wijze bouwen wij op dagelijkse basis onze GC of HPLC systemen voor u en zetten wij ons graag voor u in. Middels deze sponsor actie kunnen we dit nu ook delen met een ambitieuze sporter die dezelfde ambitie heeft, namelijk de beste te worden op zijn vlak.

Nieuwe campagne

De gesponsorde schermer, Tom Bontes, zult u vanaf heden terug zien in onze advertenties en reclame-uitingen. Van het thema van Zorro zal dan ook dankbaar gebruikt worden in onze campagne.

Blog

JSB houdt u middels de onderstaande blog regelmatig up-to-date over de resultaten van Tom Bontes. Namens al onze medewerkers en klanten wensen wij hem veel succes met het behalen van zijn doelstellingen en nieuwe successen. Op naar Rio 2016!

17/09/2014 – Introductie Tom Bontes

Tom Bontes