Sharper peaks, better separations

Nieuws - 15 jaar JSB

15 jaar JSB

10-04-2018

JSB heeft dit jaar wat te vieren! Namelijk ons 15 jarig bestaan. Op 22 december 2002 is JSB opgericht en sindsdien is er veel gebeurt, onder andere de oprichting van JSB Deutschland, UK and Ireland en België. Daarnaast heeft JSB ook een Internationale activiteit opgestart die zich hoofdzakelijk richt op GC×GC oplossingen voor heel Europa en daarbuiten.

Al met al heeft JSB zijn bestaansrecht nog steeds te danken aan het team binnen JSB, dat klanten adviseert over Value Added oplossingen gebaseerd op het Agilent platform. Wij voegen kennis toe aan de vraagstukken van onze klanten en creëren van daaruit oplossingen die verhoogde functionaliteit hebben voor onze gebruikers. Uiteraard blijft het service gerichte en flexibel ondersteunen van onze klanten hoog in het vaandel staan bij JSB.

Om dit heugelijke feit te vieren komen wij in de loop van 2018 met speciale acties en komt u vooral langs bij onze stand op de WOTS in Utrecht komende oktober. Ik nodig u nu reeds uit om ons bedankje aan u op te komen halen en eventjes bij te praten.

 
Marco Koenen
Director
 
nieuws overzicht